Posted on

Te is bírod a mopszos cuccokat?

Rendkívül sokan rajonganak ezekért a kedves pirinyó kutyuskákért, amin persze nincs is mit csodálkozni, mivel elbűvölő külsejükkel, kellemes természetükkel bárkit levesznek a lábáról.

Ha valaki szerelembe esik a mopszlik iránt, onnan már nincs visszaút. Az ember azon kapja magát, hogy lassan már minden gondolata kedvenc négylábúja körül forog, sőt az igazán komoly fanok megkezdik a mopszos holmik, ajándéktárgyak gyűjtögetését is.

Nos az interneten rengeteg mopszos cuccot lehet kapni, ebben a bejegyzésben azonban elsősorban azokhoz kívánunk szólni, akiket a plüssfigurák érdekelnek. A poszt folytatásában öt tuti ajándéktárgyat kínálunk neked, amiben biztosan örömödet leled majd.

Öt csodálatos ajándékötlet mopsz őrülteknek

1. Plüss pug kulcstartó, vagy akár táskadísz

Kedves plüssből készült mopsz kulcstartó

Ennek a pirinyó kis plüssfigurának, az a legnagyobb előnye, hogy könnyen hordozható, így kedvenced folyton veled lehet. A tárgy funkcionálhat kulcstartóként, illetve társkád díszévé is válhat. Ha egy ilyen rettenthetetlen eb őrzi a kulcsaidat, nyugodt lehetsz a biztonságuk felől.

Figyelem! A plüssállat cukisági faktora méretével fordítottan arányos, így ha barátaid, ismerőseid meglátják nálad, nekik is biztosan ilyen kell.

2. Nagyszemű mopsz plüss kiskutya

Hatalmas szemű mopsz plüss kutya.

A képen látható plüssfigura a gyerekek körében nagy népszerűségnek örvendő Animotsu kollekció tagja. A játék termetéhez képest aránytalanul nagy buksival rendelkezik.  Ennek a plüsskutyusnak nem csak a feje méretes, hanem a szemei is eszméletlenül nagyok.  Vélhetően a termék varázsa a kissé fura külsejében rejlik, nem hiába mondják, hogy a változatosság gyönyörködtet.

Ha kedvet kaptál a nagyszeműekhez, akkor tekintsd meg a webáruházunk hasonló termékeit is.

3. Szuper élethű kölyökkutya a Keel Toys-tól

A patinás angol játékgyártó csodaszép plüss mopszot alkotott. Az élethű plüssállatairól elhíresült Keel Toys nem hazudtolta meg önmagát. Ez a 30-cm méretű játék kölyökkutya a képeken is mutatós, ellenben kézhez kapva egyszerűen lenyűgöző látványt nyújt. A termék kidolgozottsága és minősége pazar. Ha valaki egy csúcsminőségű és realisztikus plüss játékra vágyik ezt a kiskutyát bátran ajánljuk számára.

4. A vigasztalásra vágyó félénk eb

Ijedt ábrácatú mopsz plüssjáték.

A logó fülekkel, megilletődött ábrázattal megalkotott 26 cm-es mopsz kutyuli kivédhetetlen bájerővel bír, legyen szó gyerekről, vagy felnőttről, ha egyszer a bűvkörébe került végleg a szívébe zárja ezt az aranyos játékot.

A plüssfigura szülinapra, karácsonyra, vagy akár névnapra is szuper ajándék, hiszen egy ilyen édes csöppséget bárki, bármikor szívesen megvigasztalna.

A Plüssóriás webáruház cukisági skáláján ez a plüssfigura maximális azaz 10/10-es értéket ért el.

5. Bögrébe bújt mopszli

Bögre mopszos mintával dekorálva, benne apró plüss ebbel.

Egy pici mopsz, amely egy szívekkel és aranyos kutyás rajzokkal dekorált bögrében lakik. A bögrével együtt a kis plüssfigurát bárhová elhelyezheted, akár az íróasztalodra is.

A legtöbb munkahelyre nem engedik be az állatokat, azonban ez a kedves kis mopszika mindig veled lehet, vidámabbá téve a hétköznapjaidat.