Bemutatkozik a Plüssóriás webáruház

Kedves érdeklődő, leendő vásárló, örömmel köszöntünk plüss játék, valamint ajándéktárgy webáruházunk honlapján. Mivel megtiszteltél minket látogatásoddal, bizonyára egy szép plüssfigurát, esetleg egyéb kedves ajándékot keresel gyermeked, illetve rokonaid, barátaid csemetéi számára, vagy jómagad is a plüssállat gyűjtők, rajongók táborát erősíted.

Valentin napos szerelmes plüssmackók Amennyiben kedvesedet szeretnéd meglepni egy szívhez szóló Valentin napi cukisággal, netán ballagási ajándékot kívánsz vásárolni, nálunk minden esetben megleled a számításaidat. Bármelyik eshetőség is álljon fenn az előbb felsoroltak közül, online játékboltunk a Plussóriás.hu, mindent megtesz annak érdekében, hogy megtaláld a neked tetsző játékokat, meglepetés tárgyakat. Webshopunkban könnyűszerrel, időt megtakarítva mindössze pár egyszerű lépéssel megvásárolhatod termékeinket, akár mobiltelefonod segítségével is, sőt ehhez még regisztrálnod sem kell.  

Termékpalettánkon megtalálhatóak többek közt a méltán népszerű plüssmackók (Teddy Macik), plüss kutyusok, nyuszik, cicák, lovak, kacsák, bárányok, malacok.

A háziállatokról mintázott plüssállatokon kívül a vadon élő állatok közül is válogathatsz. Plüss oroszlán, tigris, leopárd, jaguár, majom, elefánt, zsiráf is fellelhető az árucikkeink között. A szavannák, dzsungelek, tavak, tengerek és óceánok, sarkvidékek élővilágairól mintázott plüssfigurák mellett a Plüssóriás játék webshop online katalógusában a hazai erdők lakóiról készített játékokat is megleled.

Plüss baglyok és hangot adó énekesmadarakA madárvilág szereplői is képviseltetik magukat játék webáruházunkban. Legyen szó tukán plüssfiguráról, hangot adó színpompás tollú énekesmadarakról, baglyokról, gólyákról, vagy a kecses megjelenésű flamingókról, mi beszerezzük számodra az áhított plüssállatot. A plüss jegesmedve, a kedves sünike, a szelíd őzike, a vicces majmocska, a fürge egérke, a ravasz róka koma, a kertészkedő kis vakond, az ugri-bugri béka, mókuska, Füles a szamár, mind a barátoddá válhat.

Természetesen a trendi és a klasszikus Disney plüssök sem hiányozhatnak a felhozatalunkból. Donald kacsa, Tigris, Micimackó mind rád várnak. Mesehősök minden mennyiségben a Kung Fu Panda szereplői, Mása és a medve, Gru és Minion plüssök, Tini Nindzsa Teknőcök, Hupikék törpikék, Spongyabob és Csillag Patrik, Frakk, mesebeli egyszarvú (unikornis), királylány  figurák, Marvel szuperhősök és Star Wars-os játékok stb..

Akkor sem csalatkozol bennünk, ha szereted a Jurassic Parkos dinókat,a  krokodilokat, a teknősöket, a gumikígyókat és más hüllőket, továbbá hogyha a Maja a méhecske,  az Egy bogár élete, a Z a hangya, illetőleg a Csodabogarak című rajzfilmekből megkedvelted a rovarokat.

Bébi plüssfigurák és alvós kendőkNem csak a kisebb, illetve a nagyobbacska gyerekekre, hanem a picikre is gondoltunk, így számos bébiplüss termékkel is rendelkezünk. Tüneményes szivárványos macik, gyümölcsbabák, plüss bébicsörgők, alvós kendők   várják a kicsiket. Ezek a kelmék egyaránt biztonságos, bababarát, ezenfelül rendkívül puha anyagból készültek.

A plüssállatok méretét tekintve szintén jelentős kínálattal rendelkezünk, a picurka állatkáktól, gyerekjátékoktól kezdve egészen az ember méretű óriás plüss pajtásokig rendelhetsz tőlünk.

Játékshoppunk kínálatát folyamatosan bővítjük, így weboldalunkra visszatérve mindig találsz számodra valami újdonságot, érdekességet.