Tibeti masztiffról mintázott plüssfigura 35 cm

7500 Ft

Elfogyott

Cikkszám: KT004696 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Online játékshopunkból megrendelhető a világ egyik legnagyobb kutyafajtájáról a tibeti masztiffról mintázott plüssfigura is. A fekete, illetve cserbarna színű plüssállatka mérete a maga harmincöt centijével szinte eltörpül a valódi kutyusokéhoz képest. Az ülőpózban várakozó kölyökkutyához a gyártó aranyos nyakörvet is mellékelt.

Ez az ősi kutyafajta eredetileg Tibetről származik. A helyi pásztorok a nyájaik őrzésére tenyésztették ki ezt a robusztus külsejű, rettentő erejű állatot, amely képes volt szembeszállni a hegyekben ólálkodó nagymacskákkal, vagy akár a medvékkel is.

A tibeti masztiffot a tehetős kínai urak is alkalmazták, mint őrző-védő ebet. A kutya alkalmazkodott a rendkívül zord időjárási körülményekhez is, dús szőrzete a fagyos és szeles időkben is védelmet nyújt számára. Mivel a kutyus a hidegebb éghajlatot kedveli a magyarországi klíma nem éppen a legalkalmasabb a számára.

Természetesen a plüsskutya nem fog reklamálni az aktuális hőmérsékleti viszonyok miatt, így őt bátran magunkhoz vehetjük, vagy ajándékba vihetjük gyermekek, illetve kutyarajongók számára.

További információk

márka

kollekció

méret