Élethű óriás plüss jegesmedve 76 cm

29300 Ft

Leírás

A jegesmackók igazán bámulatos  teremtmények, egyrészt hatalmas termetük, másrészt  rendkívüli tűrőképességük, alkalmazkodóképességük miatt csodálják őket az emberek.

Az  állatok az Északi-sarkvidéken élnek, ahol ragadozó életmódot folytatnak, többnyire fókák után kutatva róják a zord sarki területeket.

Jegesmedve és egy pingvin a jégtáblánEz a medve szó szerint a jég hátán is meg tud élni, mi sem támasztja alá jobban ezt a mondást, minthogy a mackó gyakori vendég az arktiszi jégtáblák tetején.

Az állat hidegtűrő képességét javarészt a gyönyörű hófehér bundájának köszönheti, amely szinte simogatásért kiált, bár ezt a gondolatot jobb ha rögtön ki is verjük a fejünkből, ugyanis a jegesmedvét nem éppen jó ötlet megsimogatni.

A jegesek a hideg éghajlathoz alkalmazkodtak, így nem igazán kedvelik a meleget.

Hogy lesz ezek után nekem jegesmedvém gondolja a kedves olvasó?

Meg sem simogathatom, be sem vihetem a jó meleg szobába, pedig egy szuper rajzfilmet, vagy egy szép mesét is szívesen megnéztem volna vele.

Játék webáruházunk természetesen megoldást kínál a fenti problémára, ugyanis a 76 cm-es óriás plüss jegesmedvénk biztonsággal simogatható, ráadásul nagy mesekedvelő hírében áll.

Miért érdemes ezt a plüssjátékot választanod?    

  • A termék nagyon élethű
  • A bundája pihe-puha, kellemes tapintású
  • Jó minőségű (neves gyártó terméke)
  • Ingyenes szállítás jár a megrendelésedhez, mivel a játék ára 15 000 Ft felett van

További információk

márka

méret