Max a barna színű óriás maci 150 cm

40000 Ft

2 készleten

Leírás

A Max névre hallgató barna mackó játék webshopunk legnagyobb plüssállatai közé tartozik, méretét tekintve termékeink közül kizárólag Jimbo, valamint Beni versenyezhet vele.

A medve neve is hűen tükrözi robusztus küllemét, ugyanis a latin eredetű Maximilian név nagynövésűt, illetve magasat jelent.

A rövidke felvezető után jöjjenek a konkrétumok, hiszen a vásárlók ezekre kíváncsiak, ugyanis egy fizikai játékbolttal ellentétben egy plüss webáruházban nem nézhetik meg személyesen, valamint nem vehetik kezükbe a játékokat.

Az alábbiakból kiderül, hogy mégis mekkora méretekről beszélünk:

Max az Óriás Teddy mackó méretei ülveA játék magassága álló helyzetben 150 cm, amely már ember nagyságúnak mondható, szélessége pedig 72 cm. Az utóbbi paraméter meglehetősen zömök külsőt kölcsönöz ennek a kedves Teddynek.

A maci még ülve is eléri a 92 cm-es magasságot, mindössze 8 cm választja el az 1 métertől, szóval kétség sem férhet hozzá, hogy egy igazi kolosszussal van dolgunk.  Nem is csoda, hogy a termékképen látható kislány szinte eltörpül az óriás plüssjáték mellett.

És mi a helyzet a Teddy küllemével?

Nos a méret nem minden tartja a mondás, ez természetesen igaz erre a plüssállatra is. Maxnek a külcsínt illetően sincs semmi szégyellnivalója, kérdezzük meg bármelyik lány mackót, mindegyik azt fogja mondani, hogy ez a Max egyszerűen „szemtelenül sármos”.

Elegánsan csillogó barna masnijának, bűbájos mosolyának köszönhetően, akár az óriás plüss macik (jóllakott) James Bondja is lehetne.

Kinek ajánljuk ezt a játékmackót?

  • Azoknak, akik kifejezetten 150 cm-es óriás plüss macit keresnek, valamint elsődlegesen a barna színt preferálják.
  • Azoknak akik, nagy plüssfigurát szeretnének vásárolni Valentin-napra, illetve házassági, randi évfordulóra a szerelmüknek.
  • Azoknak, akik jó minőségű, megfizethető áru plüssjátékot szeretnének rendelni ( ⛟ a termékhez ingyenes szállítást biztosítunk).   

Egyéb tudnivalók:

🐻 A maci szuper puha és cuki (becsszó)!

További információk

márka

méret

Érdekelhetnek még…