Kirill az élethű óriás fekvő plüss tigris 105 cm

30000 Ft

Elfogyott

Cikkszám: RT-889842 Kategóriák: ,

Leírás

A tigrisek a macskafélék családjába tartozó nagy testű, ragadozó életmódot folytató állatok. Egyes példányok tömege elérheti a 300 kg-ot, testhosszuk pedig akár 330 cm is lehet.

Csodálatos küllemük rengeteg mesemondót, írót, rajzfilmkészítőt megihletett már az idők folyamán. A tigrisek a történetekben néhol barátságos pajtásként, néhol pedig ádáz gonosztevőként bukkannak fel. A Micimackóból jól ismert Tigris karaktere például rendkívül barátságos, míg a Dzsungel könyvének Sir Kán-ja kifejezetten félelmetes és ellenszenves figuraként lett ábrázolva.

Játékboltunk büszkesége a képen látható Kirill nevű óriás plüss tigris, amely realisztikus kinézetének köszönhetően első ránézésre kissé félelmetesnek tűnhet, de mihelyt jobban megismerjük őt, hamar ráébredünk arra, hogy a zord külső vajszívet takar.

A gyönyörű bundájú, hatalmas méretű bengáli tigris plüssfigura csodálatos gyermekkori baráttá válhat, ráadásul egy ilyen testőr mellett az elalvás is könnyebb lehet a gyerkőcök számára.

A szilaj kiállású óriás plüssállat láttán még a Mumusnak is inába száll a bátorsága, ennek köszönhetően nem kell többé égve hagyni az éjszakai fényt.

További információk

márka

méret