Frosty a hatalmas husky plüss kutya 50 cm

21000 Ft

Elfogyott

Leírás

A husky mindig is a népszerű kutyafajták közé tartozott. Népszerűségüket részben tetszetős megjelenésükkel, másrészt pedig hősiességükkel, elképesztő teljesítményükkel érdemelték ki.

Willem Dafoe főszereplésével készült Togo című filmnek, valamint a Balto elnevezésű rajzfilmnek köszönhetően, szinte mindenki hallott már a Nome városkát megmentő szánhúzó kutyák kalandjáról.

A fenti alkotások mellett, a Trónok harca is hozzájárult a fajta népszerűségéhez, ugyanis a sorozat hatására nagymértékben megnőtt a kereslet a farkas küllemű kutyák iránt.

Sajnos ennek meglett a böjtje, mivel a rajongók azzal már nem számoltak, hogy a nagy mozgásigénnyel rendelkező munkakutyákkal rengeteget kell foglalkozni, így a megunt ebek az utcára, illetve, menhelyre kerültek.

Egy élethű plüsskutya bárki számára ideális választás lehet, mivel nem igényel különösebb gondoskodást, illetve felelősséget.

Plüssállat boltunk Frosty kutyáját minden husky, illetve Trónok harca rajongónak jó szívvel ajánljuk.
Természetesen a gyerekeknek is ideális kikapcsolódási lehetőséget, rengeteg örömet nyújthat a képen látható óriás plüss husky.

További információk

márka

méret

Érdekelhetnek még…