Fürtöske világosbarna plüss mackó 65 cm

16000 Ft

Elfogyott

Leírás

Fürtöske, mint ahogy az a mellékelt képeken is látható egy nagyméretű, világosbarna színű, barátságos plüss maci. Persze minden játékmackó bájos a maga módján, de ez a brumi olyan, amelybe első látásra beleszeret az ember.

Kislány a nagy barna plüssmackójával.

Fürtöske tipikusan az a medve, amit eredetileg ajándékba szántál a gyermekednek, de amint kibontattad a csomagolásából, és megpillantottad legszívesebben megtartanád magadnak. Persze az előbbiekért senki sem hibáztathat, mivel ez a huncut plüssállat igen nagy hódító hírében áll, így könnyen a szívedbe lopja magát.

A selymes göndör bundával borított Teddy szülinapra, névnapra, illetve Valentin-napra is egyaránt kivalló meglepetés lehet. Szerelmes ajándéknak cuki ábrázatán felül, fehér szívecskékkel díszített piros masnija teszi különösen alkalmassá.

A fent említett tulajdonságokon felül szeretnénk ismertetni a plüssjáték méreteit, ezzel is megkönnyítve vásárlóink dolgát.

Mégis mekkora az óriás plüss maci mérete „ez itten a kérdés”?

Szerelmes óriás maci méretei ülveA Teddy álló helyzetben, nyújtott lábakkal 65 cm magas, mint ahogy arról már a termék címéből is fény derült, szélessége pedig 37 cm.

Igazából a plüssállat nem áll meg a saját lábán, ezért a köznyelvben gyakran az ilyen típusú medvéket logó lábúnak is nevezik az emberek. A szerelmetes mackó ülő helyzetben 42 cm magas.

Kinek ajánljuk ezt a cuki Teddy mackót?

  • Azoknak, akik romantikus, illetve Valentin-napi ajándékot szeretnének rendelni.
  • Azoknak, akik kedvelik a szerelmes óriás macikat
  • Azoknak akik szülinapra, névnapra, karácsonyra, vagy egyéb különleges alkalmakra keresnek egy szupercuki plüssfigurát.

További információk

márka

méret